Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast av Jules, Lillie, Liza, Aaron, Douglas och Jesper, som pratar om saker (mest spel, spelkultur och spelbransch såklart). Inte som alla andra.

Dec 22, 2019

Julafton står inför dörren och hela panelen har tagit sitt pick och pack och rest ut i vida världen för att fira med de sina.

Men inte alla.

Douglas och Aaron slår sig ner och fortsätter gnaga på om de senaste kulturverken de tuggat i sig i form av Phoenix Point, Halo Reach, Eurotruck Simulator 2: Road to the...


Dec 13, 2019

Aaron och Douglas har spelat Mosaic och kollat på The Game Awards (-ish).

En ny Xbox Series X är utannonserad och verkar överskugga det mesta från galan i Los Angeles, men visst hinner de gå igenom lite av allt det nya som visades under showen.

Just ja... sen tävlar vi ut en kopia av Mosaic till PC!

Häng...


Dec 10, 2019

SPOILERCAAAST!

Jesper, Douglas, Aaron och Jules har spelat igenom Jedi Fallen Order och går över det mesta i detta långa och spoilerfyllda avsnitt helt dedikerat Star Wars.

Det snackas droider, representation, favoritögonblick, filmerna och inte minst de många influenserna som uppenbarligen präglat Respawn i...


Dec 5, 2019

Efter lååångt uppehåll är vi tillbaka och snackar sista episoden av Life is Strange 2, Dreamhack Winter, Superliminal och inte minst Hearthstone Battlegrounds!

Just ja, nämnde vi att Aaron och vår gäst Sarah intervjuade CD Project Red efter att ha sett 45 minuter gameplay från Cyberpunk 2077..?

Häng...


Nov 13, 2019

Länge har vi suttit med Death Stranding, The Outer Worlds, lite Ghost Recon: Breakpoint och inte minst Gwent: The Witcher Card Game.

Men inte utan att ha noterat vad som har hänt med Sonic sedan den första trailern kom ut tidigare i år! Och hur hedrar vi det som kunde ha varit bättre än med ett quiz där vi får...