Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast av Jules, Lillie, Liza, Aaron, Douglas och Jesper, som pratar om saker (mest spel, spelkultur och spelbransch såklart). Inte som alla andra.

Feb 21, 2019

Lillie har funnit kärleken på nytt iom Apex Legends, Aaron försöker bryta ner vad han upplevt med 16 timmar Anthem, den positiva överraskningen som var Ace Combat 7: Skies Unknown och Douglas är klar med Resident Evil 2 Remake. Sen lite Fitness Boxing.

Och lite skrik. Som sig bör.

__________

Musik: 


Feb 18, 2019

Vårt tredje avsnitt var tänkt att innehålla både det ena och det andra, såsom mer Apex, ett långt samtal om Resident Evil 2 Remakes positiva och mindre positiva delar och även lite Ace Combat 7.

Men i slutet av dagen ville inte tekniken vara med och leka, så det slutade med ett fokus på just Resident Evil 2...


Feb 14, 2019

Liza, Douglas och Aaron slår sig ner och snackar mer om Crackdown 3 som till slut klarade sig hela vägen genom en lång och utdragen utveckling.

Sen blir det Apex Legends och mer tankar kring Battle Royale-genren i stort. Hur länge stannar den? Kommer den någonsin bli redo för esport-scenen?  Varför är Apex...


Feb 4, 2019

Hej och välkomna till en helt ny podcast om ... spel!

Det tror vi åtminstone. Vi får se helt enkelt. :)

Eller jo. Nog blir det spel alltid. Men säkert också mycket annat! Det vi känner för att prata om helt enkelt. När vi hinner och har lust.

Som idag!

När Amanda Stéen, Liza Lind, Jules Bergman, Aaron...