Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast av Jules, Lillie, Liza, Aaron, Douglas och Jesper, som pratar om saker (mest spel, spelkultur och spelbransch såklart). Inte som alla andra.

Oct 24, 2019

Detta avsnitt är det (förhoppningsvis) första av många bonusavsnitt där vi helt enkelt har tankar eller reflektioner i små format vi vill dela med oss av.

Idag kommer du till exempel få höra en väldigt fin krönika, skriven och uppläst av vår käre Jesper.

Kram

__________

Musik: Lavilla Tulos version av...


Oct 22, 2019

Lonely Mountains Downhill är äntligen här! 

I nästan en timme sjunker Aaron, Douglas och Jesper ner i ett samtal kring ett av årets hittills bästa spel. Det jämförs bästa tider, vägval och framsteg. Det diskuteras risker med downhill och vad som kommer i de första uppdateringarna, vad funkar, vad vill vi se...


Oct 19, 2019

Även vi blir ibland tvungna att anpassa oss när sjukdomen knackar på, men är det högt tryck på spelupplevelser så är det!

Aaron sätter sig solo och betar av sina känslor kring Grid och Neo Cab, varav det sistnämnda innehåller bra mindre racing än det första (fordon till trots).

Sedan får vi höra vad...


Oct 7, 2019

Vi sätter oss. Vi snackar. Som vanligt.

Lillie har spelat Two Point Hospital, varit på Dreamhack Masters och bevittnat Fnatic vinna på hemmaplan. Aaron har testat Mosaic, spelat Indivisible och Code Vein. Douglas är klar med Borderlands 3, har plockat upp FIFA 20, Ni no Kuni Remastered och känt på...


Oct 2, 2019

I detta avsnitt får du höra den panel Aaron hade på Bokmässan 27/9 2019 med Tau Petersson, Sebastian Strand, Olle Landin och Magnus Gerentz, gällande crunch och arbetskultur i den svenska spelbranschen. Hela panelen finns även att se i videoformat via vår Youtube-kanal.

Initiativet bakom detta vilar i att Aaron...