Preview Mode Links will not work in preview mode

En podcast av Jules, Lillie, Liza, Aaron, Douglas och Jesper, som pratar om saker (mest spel, spelkultur och spelbransch såklart). Inte som alla andra.

Nov 13, 2019

Länge har vi suttit med Death Stranding, The Outer Worlds, lite Ghost Recon: Breakpoint och inte minst Gwent: The Witcher Card Game.

Men inte utan att ha noterat vad som har hänt med Sonic sedan den första trailern kom ut tidigare i år! Och hur hedrar vi det som kunde ha varit bättre än med ett quiz där vi får...


Nov 6, 2019

Det är dags för en ny krönika som denna gången är skriven och uppläst av Aaron, med fokus på den unika typen av berättelser som endast multiplayerspel kan erbjuda.

Alldeles för ofta när vi diskuterar de mest minnesvärda berättelserna i spel fokuserar vi nästan uteslutande på de i singleplayerkampanjer....


Nov 2, 2019

Vi har spelat Call of Duty: Modern Warfare och kör för ovanlighetens skull lite spoilerinnehåll från kampanjen! Vad är egentligen digital kolonialism? Hur bra hanterar Infinity War allvarliga teman och varför orkar Liza bara med någon timme i taget av kampanjen?

Vi tar också span på Blizzcon, Factorio, Two...